• Megbízhatóság, szakértelem az autómentésben!
  • 1174. Budapest, Koch Aladár u. 24

Taki autómentő blog

Hasznos információk az autómentés világából

Tuning autók szállítása és mentése

Tuning autók szállítása és mentése

Mint tudjuk, minden jármű, legyen az személyautó, motor, vagy tehergépkocsi, nagy odafigyelést és szakértelmet igényel a szállítás és mentés során. Viszont a járművek között is van egy kategória, nevezetesen a tuning autók, melyek szállítása különösen nagy figyelmet kíván.

Milyen jellemzői vannak a tuning autónak autómentős szemmel?

Igen alacsonyak és az egyedi felszereltség, kiegészítők miatt nagyon kell rájuk vigyázni. Egy apró hiba is olyan kárt tud okozni, amely szinte pótolhatatlan, ha egy egyedi autóról beszélünk.

Milyen intézkedéseket teszünk a tuning autók esetében?

A konkurenciával ellentétben a Taki autómentőnek többek között ezért is van nagyértékű 20 Millió forintos BÁF és CMR biztosítása, ami külföldre való szállítás esetén is érvényes. Így önhibán kívül is bármi sérülés keletkezik, azt a mi biztosítónk rendezi. Mivel szeretjük az autókat és magán emberként nekünk is vannak egyedi autóink, ezeknek az autóknak a szállítására és mentésére különösképp ügyelünk, nagy körültekintéssel, nem utolsó sorban hatalmas élvezettel végezzük a kért szolgáltatást. Számos autót szállítunk az AMTS rendezvényére, Tuning kiállításokra, versenypályákra, illetve fényezőhöz, lakatoshoz, így legnagyobb örömünkre, sok szép autó építését nyomon követjük.

Milyen eszközökkel végezzük a tuning autók szállítását, mentését?

Pár szót a szükséges eszközökről. Az egyedi, tuning autók a szállításaihoz olykor elengedhetetlenek a speciális eszközök, hogy biztonságosan el tudjuk végezni a fel-és lerakást, illetve a lekötést. Példa ezen eszközökre: rámpa toldók, egyedi kampók és hevederek, ékek.

Tuning autómentés Budapest

A Taki autómentő mindig naprakész és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően olyan járművel és speciális ezközökkel dolgozunk, mellyel ügyfeleink maximális biztonságban tudhatják járműveiket. Elégedettségüket pedig mi sem fejezi ki jobban, minthogy visszatérő ügyfélként megbíznak minket újra és újra.