• Megbízhatóság, szakértelem az autómentésben!
  • 1174. Budapest, Koch Aladár u. 24

Taki autómentő blog

Hasznos információk az autómentés világából

Taki automento Budapest

Partnerek program a Taki autómentőnél

A Taki autómentőnek az első és legfontosabb, hogy ügyfelei mindig maximális elégedettséget érezzenek. Hisszük, hogy fejlődést és fenttarhatóságot csak így lehet elérni. Vállalkozásunk növekedése érdekében igyekszünk minél több partnert elérni.

Eseti partnerek (autómentés, autószállítás)

Kapcsolatunk az eseti partnerekkel általában egy felmerült probléma (akkumulátor lemerült, a gépjármű meghibásodott, az autót félretankolták stb.) során szokott kialakulni, miután felhívnak minket és mi orvosoljuk a problémájukat. Ezekből a találkozásokból később hosszútávú partneri kapcsolat szokott kiépülni.

Autómentő szolgáltatások partnerség

Jelenleg is rendelkezünk több olyan megbízóval, akivel szerződésben állunk (autószállítás, autómentés, autómentő szolgáltatások), és akikre különösen nagy figyelmet fordítunk, hiszen nagy a verseny az autómentő szférába. A már meglévő ügyfelek megtartása kiemelten fontos vállalkozásunk életében.
Olyan cégekkel is kapcsolatban állunk, akiknek nem fontos a papírra vetett megállapodás (szóbeli megállapodás van a két fél között). Ugyanúgy dolgozunk velük nap, mint nap, csak nem hivatalos aláírt dokumentum kíséretében. Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy telefonon, esetleg e-mailben megbeszéljük a fuvar lényeges paramétereit, mint például felrakó, lerakó, autó típus, súly, fuvardíj, időpont. Tehát szinte ugyanaz a metódus, mint az AD-HOC (eseti) ügyfeleknél, annyi különbséggel, hogy eme partnerektől napi szintű megkeresést kapunk.

Taki autómentő Pest megye

Mint azt már a fentiekben említettük, vállalkozásunk célja, hogy minél több céget felkutassunk, és minőségi szolgáltatásunkat ajánljuk számukra. Pozitív esetben szerződjünk velük, ezáltal mi is előre haladunk, szakértelemmel gazdagodunk, nem utolsó sorban pedig anyagilag fejlődünk, melyet a folyamatos fejlesztésekre tudunk fordítani, hogy minél magasabb színvonalon tudjuk partnereink megbízásait teljesíteni.

Ha Te vagy vállalkozásod rendelkezik gépjárműparkkal és szükséged lenne szállító partnerre, keress meg minket bátran. Ha ajánlasz minket másoknak, azt szívből megköszönjük!