• Megbízhatóság, szakértelem az autómentésben!
  • 1174. Budapest, Koch Aladár u. 24

Taki autómentő blog

Hasznos információk az autómentés világából

Autómentés: kritikus helyek Budapesten, Pest-megyében

Autómentés: kritikus helyek Budapesten, Pest-megyében

A Taki autómentő telephelye Budapest XVII. kerületének legfrekventáltabb részén található, így relatíve gyorsan elérünk mindenhova, legyen az kül-, vagy belváros egyaránt. Az alábbiakban számszerűsítem is, azonban szeretném kiemelni, ezek körülbelüli idők. Nagyban függ az adott forgalom mértékétől.

  • idő kalkuláció:
  • M0 autópálya, M31 autópálya: 15 perc
  • 31-es főút, 4-es főút, M4 autópálya: 15 perc
  • M3, M5 autópálya: 20 perc
  • M6, M7 autópálya: 25perc
  • M1 autópálya: 25 perc
  • Pest belvárosa, Buda: 30-40 perc

Autómentés, autószállítás, autómentő szolgáltatások Budapest, Pest megye

A Taki autómentőnél elsősorban Budapestre és Pest megyére tesszük a fókuszunkat, de természetesen az egész országban tudunk segíteni autómentéssel, gépszállítással és autószállítással. Külföld sem ismeretlen terep számunkra, szintén beletartozik a profilunkba.
Budapesten főként önhordó autómentővel szoktuk a mentést végezni, így kis helyekre is könnyedén beférünk, ami a belvárosban nagy könnyebbséget jelent. Ami talán nagy mumus sok autómentős kollégának, az a mélygarázsból történő mentés. Sokszor szembesültünk azzal a ténnyel, hogy még az ügyfelek is félve hívnak fel minket, hiszen ők is sejtik, hogy ez bonyolult terep. Viszont megnyugtatásképpen - terepjáróval minden gond nélkül el tudjuk végezni a feladatot, hiszen könnyedén lefér a mélygarázsba.
Pest megye egyéb részeit nem is boncolgatnám, az autó méretének megfelelő és a személyek számával megegyező autóval indulunk is segítséget nyújtani.

Kritikus útszakaszok Pest megyében, Budapesten

Pár szót szeretnék írni a kifejezetten kritikus helyekről.

Főbb kritikus utak Pest megyében: 31-es és az 51-es főút

Ezen a 2 főúton sajnos számos baleset fordul elő a rengeteg ingázó miatt. Nagyon sokan járnak Budapestre dolgozni, s mivel ezek az utak 2 sávosak, elkerülhetetlen, hogy egy lassabb jármű visszatartsa a forgalmat. Mindig van, aki borzasztóan rohan és sajnos ez sokszor balesethez vezet. Többször volt rá példa, hogy ezért kellett mennünk balesethez menteni.

autómentés Pest-megye

Főbb kritikus utak Budapesten:

A főváros útjain ritka az a nap, amikor nem keletkezik akár egy kisebb dugó is. Van azonban 3 olyan út, ahol kifejezetten hatalmas dugók alakulnak ki, már reggel 6 órakor, s tart egészen este 21-22 óráig. Ezek nevezetesen a Hungária krt., Üllő út és Róbert Károly krt. Rengeteg jármű halad el itt naphosszat és olykor a figyelmetlenség, kapkodás következtében előfordul kisebb, vagy akár nagyobb, több szereplős ütközés.
Bár nekünk, a Taki autómentőnél az autómentés, autószállítás a fő profilunk, a munkahelyünk, a megélhetésünk, mégis mindenkit arra intünk és kérünk, legyen körültekintő és vezessen óvatosan!
Ha mégis probléma adódik, mi mindig megpróbálunk a lehető leggyorsabban a helyszínre érni és megszüntetni az akadályokat és elszállítani a bajba került járművet.